29.05.2024 | 07:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nová produktová řada maziv zvyšuje účinnost a snižuje provozní náklady  

Výrobci FPT Industrial a PETRONAS Lubricants International (PLI) s hrdostí představují svou nejnovější inovaci: řadu kapalin pod společnou značkou, která byla pečlivě navržena pro námořní, silniční, off-roadové motory, motory generátorů a vozidel. Tyto nové produkty se vyznačují vysokou kvalitou, specifickým složením a konzistentním výkonem za všech provozních podmínek.

Toto partnerství je důkazem odhodlání společností FPT Industrial a PETRONAS Lubricants International k inovacím a vývoji produktů o vysoké spolehlivosti v průmyslu maziv. Vývoj v rámci nové spolupráce je zaměřený na zvýšení provozní efektivity při současném snižování provozních nákladů. 

Maziva s dlouhou životností

Obě značky spojily své odborné znalosti, aby vytvořily maziva, která si udrží dlouhou životnost i při práci ve starších strojích, pracujících již po delší dobu. Námořní řada maziv se stará o lodě, jachty a výletní lodě, zatímco silniční a terénní vozidla, včetně nákladních automobilů, těžkých strojů a generátorů energie, mohou těžit ze základních funkcí, jako je regulace teploty v průběhu ročních období, snížené tření a komplexní čištění a ochranu důležitých částí motoru.

Přísné testování

Každá kapalina v rámci co-brandové produktové řady prochází přísným testováním, aby byl zajištěn optimální výkon a trvanlivost. Vhodně se využívá možností, provádět přímé testování maziva na FPT průmyslových motorech. Poté je tato řada maziv schválena společností FPT Industrial, aby byla zachována specifikovaná spotřeba oleje i interval jeho výměny. Mazivo je speciálně navrženo pro zvýšení odolnosti motoru a prodloužení životnosti. Tyto produkty dále maximalizují provozuschopnost motorů a úsporu paliva, čímž minimalizují neočekávané prostoje.

Produktová řada maziv PLI-FPT Industrial navíc chrání nejen motor, ale také prodlužuje jeho životnost. Cílem tohoto přístupu je snížit celkové náklady na vlastnictví a umožnit vlastníkům maximalizovat návratnost svých investic.

Závazek ke kvalitním produktům

"Jsme hrdí na to, že můžeme představit řadu produktů PLI-FPT Industrial, která je důkazem našeho neochvějného závazku k inovacím a poskytování hmatatelných řešení pro všechny aplikace," uvedl Giuseppe Pedretti, regionální výkonný ředitel společnosti PETRONAS Lubricants pro region EMEA International. "Naše spolupráce se společností FPT Industrial představuje náš závazek poskytovat vysoce kvalitní, hmatatelná řešení a jsme přesvědčeni, že naše nejnovější řada produktů bude splňovat tyto aplikace."

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down