15.10.2024 | 07:10
Autor:
Kategorie:
Štítky:

New Holland Construction si rozšiřuje sortiment nakladačů o nové modely střední kategorie ML27 a ML27T

Nejnovější výkonné malé kloubové nakladače (SAL) společnosti New Holland Construction, modely ML27 SAL a ML27T, slaví v Severní Americe svou premiéru. Tyto středně velké kloubové nakladače jsou navrženy tak, aby se staly užitečnými pomocníky pro stavební, krajinářské a zemědělské práce.

"Nakladače New Holland ML27 a ML27T SAL budou nové stroje pro uživatele, kteří se pustí do jakékoli práce v oblastech s nízkou světlou výškou, prováděné s velkým výkonem a přesností," říká Dan Kakareka, produktový manažer společnosti New Holland Construction North America. "Tyto nakladače kombinují robustní ocelovou konstrukci, účinné bezpečnostní prvky a výborné provozní schopnosti, aby poskytovaly vynikající výkon v náročných prostředích a rozmanitých aplikacích."

Odolné hnací ústrojí řady ML27

Oba stroje jsou vybaveny motorem o výkonu 50 koní a odolným hnacím ústrojím, které poskytuje značnou tlačnou sílu a rychlou akceleraci. Tyto nakladače New Holland se mohou pochlubit robustní konstrukcí a mají výšku zdvihu 8,25 stop (tj. 2,5 metru). ML27 zaujme nosností 2899 kg, zatímco ML27T vyniká nosností 2905 kg. Mezi další vlastnosti těchto modelů patří:

  • Standardní možnosti výšky zdvihu pro nakládku a další úkoly.
  • Mechanický paralelogram pro snadnou manipulaci s nákladem.
  • Pomocné vzpěry ramene nakladače pro zvýšení stability.
  • Přídavná protizávaží pro vyšší výkon při manipulaci.
  • Exkluzivní funkce teleskopického ramene u ML27T.
  • Hydraulicky ovládané rychloupínání pro nářadí, kompatibilní s SSL, pro efektivní výměnu příslušenství.

Nové kompaktní kolové nakladače New Holland ML27 a ML27T jsou stroje, které nabízejí výkon a všestrannost. Umějí zabezpečit celou řadu činností, od zvedání těžkých břemen a přesného manévrování až po specializované práce, jako jsou:

  • Zemědělské práce: Užitečné pro krmení hospodářských zvířat, čištění stodol a manipulaci s balíky nebo jiným zemědělským materiálem ve stísněných prostorách stodoly nebo na nerovných polích.
  • Staveniště a sklady: Efektivní pro přípravu staveniště, odstraňování suti a přepravu materiálu po přeplněných staveništích s omezeným přístupem. Díky své schopnosti zvedat a přepravovat palety a další materiály jsou ideální pro provoz skladů a zásobovacích dvorů.
  • Práce v krajině, péče o stromy a údržba golfového hřiště: Snadno lze manévrovat kolem květinových záhonů, stromů a dalších překážek a provádět terénní úpravy. S ML27 a ML27T lze také provádět úkoly v oblasti lesnictví a péče o stromy, jako je likvidace pařezů pařezovými frézami, výsadba stromů a štěpkování. Kromě toho jsou tyto modely ideální pro přesun písku, zeminy a dalších materiálů na golfových hřištích bez poškození trávníku, a to díky nízkému tlaku na půdu.
  • Užitkové práce: Ideální pro výkopy, zásypy a pokládku potrubí tam, kde je omezený prostor a je třeba minimalizovat narušení země.

Nové nakladače společnosti New Holland Construction jsou kompatibilní s více než 50 přídavnými zařízeními také díky okruhu s vysokým průtokem, využívaného u smykem řízených nakladačů. Nové nakladače ML27 a ML27T tak mohou pracovat s mnoha adaptéry včetně lopat, paletovacích vidlí, drapáků, zametacích strojů a dalších.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down