18.10.2024 | 11:10
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Lavina novinek BEDNAR přichází – začíná novými řezacími válci

Společnost BEDNAR je ryze český výrobce zemědělské techniky. Má tak blízko k potřebám a požadavkům českých zemědělců. Vývoj u této úspěšné firmy pokračuje stále dál a tak může BEDNAR nyní představit velký počet novinek

Tradičně je oborem působnosti této firmy také management posklizňových zbytků. Vzpomeňme mulčovače BEDNAR Mulcher MZ a širokozáběrovou variantu Mulcher MM či polní brány Striegel-Pro PN, resp. PE. A nyní je tato oblast rozšířena o novou sekci - řezací válec Speed Chop SC_F a těžký řezací válec Duracut TE. Tyto dva nové stroje umožní rychlé a účinné zpracování meziplodin a posklizňových zbytků tak, aby mohly v krátké době a bez problémů s ucpáváním následovat další agrotechnické operace.

Efektivní zpracování meziplodin

BEDNAR Speed Chop SC_F je dvouřadý řezací válec s válci o průměru 460 mm. Slouží k rychlému a efektivnímu zpracování meziplodin. Tento válec s pracovním záběrem 3, 4 a 6 metrů nabízí díky systému dvojitých válců a možnosti montáže přídavného závaží vysoký výkon a kvalitní práci i v hustých meziplodinách.

Všestranné využití

Jedná se o skutečně všestranné nářadí. Válec BEDNAR Speed Chop SC_F lze připojit do předního nebo zadního závěsu traktoru, takže jej lze použít samostatně, nebo například v kombinaci s no-till secím strojem Directo NO, nebo diskovým podmítačem Swifterdisc XN nebo XO_F.

Robustní provedení rámu přispívá k vysoké odolnosti samotného stroje, který je předurčený pro práci ve vysokých rychlostech pro dosažení vysokého řezacího efektu. Samotné řezací válce mají osazení vyměnitelnými noži z vysokopevnostní oceli. Toto provedení zaručuje snadnou a rychlou výměnu jednotlivých nožů v případě opotřebení nebo poškození.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down