10.03.2012 | 06:03
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Velká jarní výstava s novinkami

Společnost LIVA Předslavice, spol., s r. o., není třeba dlouze představovat. V jubilejním dvacátém roce jejího působení na našem trhu proběhla ve dnech 7. až 9. března v obchodním centru v Předslavicích Velká jarní výstava. Na té se návštěvníci seznámili především s nově zastupovanými značkami a technickými novinkami pro letošní rok.

Základem úspěchu této jihočeské firmy jsou dlouhá léta zkušeností s prodejem a servisem zemědělské techniky. Společnost LIVA se specializuje na prodej značkové techniky pro profesionály a na profesionální úrovni nabízí i své služby, včetně záručního a pozáručního servisu strojů. Ve svém obchodním centru nabízí od konce loňského roku i ucelený sortiment profesionálního nářadí pro dílnu, dům a zahradu značek Dolmar, Makita, Fiskars, Tona či Stanley. Kromě uvedeného programu zde na každého návštěvníka čeká široký výběr certifikovaných náhradních dílů německé značky Granit a spotřebního senážního a silážního materiálu Krone či Eurobagging. S prázdnou odsud neodjedou ani zákazníci požadující potřeby pro pastevecké chovy. Zdejší prodejna nabízí též komunální techniku značek Billy Goat nebo Walker, pracovní oblečení, ochranné pomůcky a pro malé i velké chlapy zajímavé modely zemědělské techniky.

Technika pro zpracování půdy a setí
Největší a nejdůležitější novinkou v činnosti společnosti LIVA je zahájení prodeje techniky pro zpracování půdy a zakládání porostů Lemken. LIVA Předslavice, spol. s r.o., byla od 1. ledna 2012 pověřena zastupováním značky Lemken pro regiony jižních a západních Čech. Je to velmi významné rozšíření prodejního portfolia o komplexní program techniky a technologií pro zpracování půdy, setí a ochranu rostlin. LIVA bude zajišťovat rovněž servis techniky Lemken a prodej náhradních dílů.
Celý článek si přečtete v týdeníku Zemědělec.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down