24.03.2011 | 10:03
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Nabídka kvalitní techniky i servisních služeb

Společnost AGRIMA Žatec působí na našem trhu již 18 let. Za dobu své činnosti si vytvořila velmi silnou pozici v oblasti prodeje a servisních služeb zemědělské a komunální techniky. V současné době má tři střediska a svými službami pokrývá 14 okresů v severních a středních Čechách.
Pilířem v obratech společnosti je značka New Holland, vždyť do současnosti prodala téměř 350 traktorů a 100 mlátiček této značky. ale nabídka techniky je mnohem širší. Jmenujme například značky Krone, Kuhn, Lemken, Amazone, Agrio a další.
Spokojeného zákazníka však dělá především kvalitní servis. V AGRIMĚ servisní služby zajišťuje 18 pracovníků s 12 pojízdnými dílnami. Na skladě jsou stále zásoby ve výši 15 až 18 milionů korun. Je to nezbytné, prodej náhradních dílů a servisní služby tvoří čtvrtinu celkového obratu.
Mezi specializované činnosti, které AGRIMA poskytuje, patří i diagnostika a opravy klimatizací, diagnostika hydrauliky, testování a přestavby postřikovačů, školení obsluh strojů a mnoho dalších. O důležitosti servisu svědčí fakt, že se současný areál servisu v nedaleké budoucnosti rozroste o novou halu a další pracovníky.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down