08.10.2010 | 08:10
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Malé, výkonné a praktické

 Expozici firmy Cime, s. r. o., tvořily teleskopické nakladače Merlo, Weidemann a drobná zahradní a komunální technika. Nemohl chybět ve své třídě nejprodávanější teleskopický nakladač značky Merlo, TOP model Panoramic P 55.9 se svahovým vyrovnáváním. Firma Cime je prodejně velmi úspěšná s menšími modely teleskopických nakladačů Merlo, u kterých nabízí velmi příznivé akční ceny.
Na stánku v Českých Budějovicích poutaly pozornost návštěvníků dva nakladače z kategorie malých. Značku Merlo v tomto případě zastupovala novinka, model P 25.6. Ten při svých malých rozměrech boduje vysokou nosností, která je u této kategorie ojedinělá. Se svojí šířkou 1,8 m je ideální pro uživatele, který řeší manipulaci v omezených prostorech a přitom nechce slevit z výkonu. Stroj projede i velmi úzkými vstupy, je obratný a dokáže zvednout náklad o hmotnosti 2,5 t do šesti metrů. Druhým zajímavým exponátem byl malý teleskopický nakladač Weidemann T 4512 s nosností 1,2 tuny. Ten je konkurencí smykem řízených nakladačů. Se svojí šířkou 1,6 m pohodlně pracuje i ve velmi omezeném prostoru a oproti smykem řízeným strojům přidá jednu velmi důležitou vlastnost. Tou je jeho dosah 4,5 m. Není pro něj problém naložit jakýkoli nákladní automobil, návěs nebo krmný vůz. Nezanedbatelnou provozní úsporou budou i náklady na pneumatiky, které se tolik neopotřebovávají. Jeho provoz je i ohleduplnější k podlahám v provozních budovách.
Firma Cime prezentovala i zástupce drobné komunální techniky značek Goldoni a Billy Goat.
Omezené výstavní prostory neumožnily vystavit více, sortiment Cime je však široký, od techniky pro zemědělce přes stavebnictví, lesnictví a provozy silnic až po komunální techniku.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down