16.04.2010 | 07:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Stánek plný technických novinek

Na stánku společnosti CRS Marketing měli návštěvníci výstavy Techagro příležitost seznámit se s několika novinkami z oblasti dopravní a aplikační techniky. Firma CRS Marketing jim připravila průřez programem výrobců, se kterými spolupracuje.
Nový vůz Bandit firmy Krampe byl již oceněn na podzimní výstavě Agritechnica v Hannoveru. Vystavený model Bandit 650 je úplnou novinkou, která přijde na trh v květnu letošního roku. Vůz je vybaven unikátním systémem rolovací podlahy, kdy dva hydromotory na obou koncích vozu posouvají po dně nekonečný gumový pás. Obsluha vše ovládá pomocí dálkového ovládání z kabiny. Vozem lze přepravovat senáž, siláž a veškeré sypké hmoty. Pro senáž je k dispozici objem 35 m3, pro zrno je výška vozu tři metry, což umožňuje vyprázdnit náklad pomocí posuvného dopravníku i v nízkých skladech. Vůz ale díky své konstrukci může naložit i balíky nebo třeba palety.
Poprvé se představil i nový vůz Krampe s devítimetrovou korbou a objemem 50 m3 zhotovený pro převoz štěpky. Výrobce vyšel zákazníkovi vstříc i nástřikem barvy, aby mu vůz ladil s jeho traktorem Fendt. U tridemů nabízí Krampe osmi a devítimetrové korby s možností nástavců 60 a 80 cm.
Schubmax HTS 22.17 na tandemové nápravě s objemem 41 m3 s hydraulicky odpruženým podvozkem, většími koly a výtlačným čelem si své zákazníky určitě také najde, např. při zásobování bioplynových stanic.
Novinkou je i cisterna na aplikaci kejdy Vakutec EKO Line, velmi lehká cisterna s hmotností 6 t a celkovou hmotností 21 t splňující veškeré předpisy EU včetně stranových ochranných spojlerů. Je vybavena novým systémem rolovacího hadicového aplikátoru Vakutec Rollstop. Na stánku byla i ukázka návěsů Annaburger na tridemu s hydraulicky odpruženými nápravami.
Nové rozmetadlo Güstrower D-077 s objemem 10m3 má zcela nové rozmetací ústrojí s možností rozmetat granulovanou močovinu na 36 metrů. Ideální je pro podniky s rozlohou kolem 3000 ha.
Novinkou v oblasti senážování do vaků je model senážního lisu AG Bag G-7000. Ten poprvé kombinuje systém zábran s lany a kotvy. V některých materiálech (řízky, vlhké zrno) kotva zrychluje přípravu stroje k práci.
V doplňkovém sortimentu má v letošním roce CRS Marketing zajímavé ceny u senážních plachet a síťoviny.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down