14.09.2009 | 06:09
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Prezentace malotraktoru z komunálního programu

Společnost Cime, s. r. o., představila na výstavě Země živitelka profesionální stroje z oblasti manipulace doplněné o techniku vhodnou do komunální sféry.
Firma Cime nabízí pro manipulaci s materiálem tradičně velmi kvalitní produkty. Ve výstavní expozici letos upoutaly návštěvníky tři vystavené teleskopické manipulátory Merlo. Nebylo to jen díky jejich vysunutým ramenům, ale zejména právě probíhající prodejní akci. Firma Cime má ve své nabídce speciální edici strojů za akční ceny. Tato akce se týká řady Turbofarmer, určené pro zemědělce. Modely P 34.7 Plus s nosností 3,4 t a dosahem sedm metrů a P 34.10 Plus se stejnou nosností, ale dosahem 10 m lze nyní získat za velmi atraktivní ceny. Firma Merlo však nevychází vstříc zemědělcům jen těmito modely, příznivé ceny v této současné nejisté době potěší zájemce i u jiných strojů z velmi bohaté nabídky tohoto italského výrobce manipulátorů s dlouhou tradicí. Výstavní expozici manipulační techniky doplnil neméně uznávaný nakladač Weidemann a několik modelů traktorových čelních nakladačů Mailleux.
V části výstavní plochy věnované komunálu se představily zástupci všech zastoupených značek. Novinkou v komunálním programu firmy Cime je značka Valpadana. Kompaktní hydrostatický malotraktor se šířkou 80 cm je ideální pro údržbu chodníků a jiných úzkých a obtížně dostupných prostor v komunální sféře. Jeho přednostmi jsou úzký profil, přes malé rozměry prostorná kabina s možností otočného řízení, malá hmotnost a poloměr otáčení a hydrostatická převodovka s pohonem 4 x 4. Doplňkovou výbavu tvoří velké množství výměnných adaptérů do předního i zadního závěsu pro práci v létě i v zimě. Dieselový motor Perkins s přímým vstřikováním paliva splňuje normu Euro 3. Malotraktor Valpadana doplnil ještě kompaktní malotraktor Goldoni, který je rovněž určen do stísněných prostor. Nabízí možnost standardního i kloubového provedení.
Z ostatních vystavených strojů jmenujme například program univerzálních nosičů Walker –Grasshopper z USA. Nejsou to jen známé sekačky s nulovou rotací, ale především nosiče mnoha nástaveb. Umožňují sekat, mulčovat či verifikovat, lze je vybavit fukarem, radlicí, nakládací lopatou, štěpkovačem a třeba i sněžnou frézou nebo rotačním kartáčem. V neposlední řadě se představily stroje BillyGoat na údržbu trávníků, intenzivní mulčování a provzdušňování. Nakonec jmenujme Top stroje Goldoni pro zahradníky, které půdu zkultivují, prosejí a připraví seťové lože.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down