07.05.2014 | 08:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Když se řekne „servisák“

Těch co pracují v zemědělské výrobě a neznají firmu AgroKonzulta mnoho nebude. V Pardubickém kraji určitě. Vždyť působí na trhu dlouhou řadu let. Prosadila se v mnoha oblastech zemědělských služeb i prodeji a servisu zemědělské, komunální a lesní techniky. A právě problematika servisu a všeho co s tím souvisí nás do této společnosti nedávno přivedla.

Společnost AgroKonzulta Žamberk spol. s r. o. působí na našem trhu již více než 20 let. Společně se sesterskou společností AgroKonzulta – poradenství, s. r. o., dodává zemědělcům hnojiva a pesticidy, konzervační a dezinfekční prostředky, zemědělské a chovatelské potřeby a zajišťuje poradenství nejen v této oblasti, ale i v problematice zvyšování produkční účinnosti krmiv a efektivnosti a ekonomiky výroby.
Již více než deset let nabízí zemědělcům také zemědělskou, lesní a komunální techniku včetně zajišťování servisu a náhradních dílů. A právě servis a práci jeho techniků nám přiblížil člověk nejkompetentnější, vedoucí servisu Jan Bednář, DiS.*

Celý článek vyjde v regionální příloze týdeníku Zemědělec z Pardubického kraje.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down