15.02.2016 | 10:02
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Špičková technika nejen pro velké podniky

Na sklonku loňského roku uspořádala společnost Kverneland Group Czech svojí tradiční akci. Dny otevřených dveří byly určeny pro zemědělce a odbornou veřejnost. Po dobu tří dnů měli návštěvníci možnost zhlédnout moderní zemědělskou techniku a diskutovat o zajímavých tématech, problémech a nových modelech strojů s jednotlivými produktovými manažery.

Velká výstavní akce konaná na konci roku je také příležitostí pro všechny farmáře doladit představy o nových strojích pro své hospodářství. V mnoha případech je také příhodným místem pro uzavření nového obchodu. A uzavírat obchody se Berounským v loňském roce opravdu dařilo. Rok 2015 byl pro ně obchodně velmi úspěšný. Udržet se na špici však vyžaduje konstruovat nové, výkonnější a dokonalejší stroje. A takové stroje se představily i na výstavní ploše.
V první části reportáže jsme se zaměřili na techniku pro sklizeň píce, v tomto příspěvku se podíváme, jaké novinky si berounská firma připravila v oblasti aplikační techniky a secích strojů.

Sofistikovaná technika pro menší farmy
Loňský podzimní veletrh Agritechnica v Hannoveru ukázal, že společnost Kverneland Group nesleduje pouze trend soustavného zvětšování techniky, ale myslí i na menší či malé farmáře, kterým nabízí špičkově vybavené stroje v kategoriích, v nichž by to bylo dříve nemyslitelné. Mezi třemi vystavenými novinkami z oblasti ochrany a výživy rostlin byly dvě určeny právě zemědělcům s menší výměrou. Pojďme si zmíněné novinky v krátkosti představit.*

Pokračování ve Farmáři č. 2.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down