Finské mlátičky Sampo má ve svém portfoliu již řadu let společnosti P & L, spol. s r. o. Nejen farmáři, ale i střední či větší zemědělské podniky u nich oceňují řadu předností: jednoduchost, preciznost, spolehlivost, snadnou údržbu a čištění, ale i komfortní ovládání. Mlátičky Sampo vybavené moderními technologiemi známými z velkých modelů mohou sklízet za méně příznivých klimatických podmínek, přitom i v takto náročných podmínkách zaručují čistý výsledek mlácení.
Aby byl finský výrobce Sampo Rosenlew schopen čelit budoucím výzvám, jeho vývojová a konstrukční oddělení velice pružně reagují na požadavky farmářů. Firma také investuje nemalé prostředky do modernizace výrobních linek. Zárukou spolehlivosti a dlouhé životnosti žlutých mlátiček je výhradně švédská ocel vyráběná ve Finsku a několikastupňová kontrola každého vyrobeného stroje. Sklízecí mlátička Sampo se skládá z přibližně 4500 součástí, které je třeba vyrobit a smontovat v jeden funkční celek.
Mlátičky s rodokmenem
Ve společnosti Sampo Rosenlew se vyrábějí sklízecí mlátičky pouze na základě objednávky, nikoliv na sklad. Každý stroj má už předem svého uživatele. Montáž sklízecích mlátiček probíhá v systému ERP (přesné plánování podnikových zdrojů), kdy každý díl má svůj čárový kód. Na základě objednávky a specifikace si mlátička objedná podle čárového kódu součástky nezbytné k její montáži. Každá mlátička má tedy svůj přesný rodokmen. Denně se v Pori vyrobí čtyři mlátičky, dvě na ranní a dvě na odpolední směně.
Důsledná výstupní kontrola
Po dokončení montáže prochází každá sklízecí mlátička Sampo několikastupňovou kontrolou včetně testovací jízdy s lištou, kde se testují všechny činnosti včetně energetických pohonů. Každá mlátička má naordinován minimálně dvouhodinový test, a to i za pomocí termokamer, který simuluje provozní podmínky na poli. Zda se nepřehřívají ložiska a všude jsou správné provozní teploty. Půl hodiny je stroj nastartovaný, všechny součásti se zahřejí do provozních teplot, pak se motor zastaví, a když vychladne, vše se zkontroluje. Potom mlátička opět běží 1,5 hodiny, kontrolují se rozdílné teploty a všechny důležité parametry.
Tento web používá soubory cookie, abychom vám mohli poskytnout tu nejlepší možnou uživatelskou zkušenost. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání vás, když se vrátíte na naši webovou stránku, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webu jsou pro vás nejzajímavější a nejužitečnější.
Nezbytně nutné soubory cookies
Nezbytně nutný soubor cookie by měl být vždy povolen, abychom mohli uložit vaše preference nastavení souborů cookie.
Pokud tento soubor cookie zakážete, nebudeme moci uložit vaše preference. To znamená, že při každé návštěvě těchto webových stránek budete muset soubory cookies znovu povolit nebo zakázat.
Analytické soubory cookie
Tyto soubory cookie nám umožňují počítat návštěvy a provoz, abychom měli přehled o tom, které stránky jsou nejoblíbenější a jak se na našem webu návštěvníci pohybují. Veškeré informace, které tyto soubory cookie shromažďují, jsou agregované, a tedy anonymní.
Povolte prosím nejprve nezbytně nutné soubory cookies, abychom mohli uložit vaše preference!