Současná zemědělská výroba vyžaduje výkonnou techniku. Ta samozřejmě není za hubičku, a tak mezi hlavní požadavky uživatelů patří nejen kvalita práce, ale i kvalita konstrukce stroje, jeho odolnost a schopnost dlouhá léta spolehlivě pracovat i v náročných podmínkách. Výběru takového stroje je pak třeba věnovat náležitou pozornost. Dobrá volba se totiž v budoucnu vyplatí.
Nedaleko Hradce Králové v obci Klášter nad Dědinou provozují zemědělskou výrobu a mají své hospodářství bratři Pavel a Daniel Havlíčkovi. Pavel vystudoval Mechanizační fakultu Vysoké školy zemědělské v Praze a Daniel má ze stejné školy diplom agronoma. Ke své činnosti potřebují hospodáři mnoho techniky. Vybírají ji pečlivě, cena je důležitá, ale není na prvním místě. Zajímá nás, jak bratři Havlíčkové hospodaří, jakou techniku používají a jak jsou spokojeni s radličkovým kypřičem Köckerling Trio.*
Více se dočtete v časopisu Farmář.