15.11.2023 | 07:11
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Záplava novinek Krampe na Agritechnice

Firma Krampe na veletrhu Agritechnica přímo hýří novinkami. Je vidět, že se firmě daří vycházet potřebám praxe vstříc. S novým vanovým sklápěčem Probody 760 to je možné ještě lépe, neboť může být vyroben dle individuálního přání zákazníka.

Vystavený návěs na podvozku tandem má hmotnost lehce přes 8000 kg a je vhodný pro traktory s výkonem od 180 k. S nástavky 30 cm vysokými činí objem korby 40 krychlových metrů. Návěsy s označením Pro na začátku otevírají novou kapitolu dopravní techniky u firmy Krampe.

Návěsy na přání zákazníka

Stavebnicový systém dovoluje individuální provedení i u nového návěsu Krampe Rambody 750. Nástavba je sešroubovaná s podvozkem a je demontovatelná. Vyprazdňování se provádí pomocí systému výtlačného čela. Vystavené nové Rambody 750 má instalované zakrývací zařízení pro zajištění nákladu během přepravy a ovládání funkcí pomocí systému ISOBUS, což Krampe bude v budoucnu nabízet i pro ostatní návěsy. Zatím ale bude systém ISOBUS k dispozici pro návěsy řady Rambody.

Výhody systému ISOBUS

Systém ISOBUS řídí všechny funkce návěsu, od pohybu výtlačného čela až po osvětlení. Je to inteligentní systém, a tak umožňuje inovativní řešení: například automatický průběh některých funkcí a pohyb výtlačného čela s automatickou regulací rychlosti v závislosti na rychlosti jízdy soupravy.

K moderním prvkům výbavy návěsů Krampe patří také elektronický brzdný systém EBS. Tento systém integruje pneumatické odpružení, systém ABS a elektronický brzdný systém s regulací dle zatížení a elektronickou kontrolu stability návěsu ESS do jednoho celku.

Nové návěsy Krampe Heavy Duty HD

K dalším novinkám na stánku patří nový návěs pro přepravu stavebních materiálů Krampe Heavy Duty HD700. Robustní korba pojme 19,8 krychlového metru materiálu, přípustná celková hmotnost na silnici pro rychlost 40 km/h je 34 000 kg. Podvozek tridem má standardně komfortní pneumatické odpružení.

Návštěva stánku v hale č. 4 hannoverského výstaviště se rozhodně vyplatí. Možné je to až do soboty 18. 11.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down