21.01.2024 | 10:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Dva traktory Case IH získaly ocenění Good Design Awards 2023

Již více než 70 let představují Muzeum architektury a designu Chicago Athenaeum a Metropolitan Arts Press Ltd. program ocenění Good Design jako oslavu každoročních úspěchů v oblasti designu.

Výrobce Case IH se stal v kategorii design vítězem pro rok 2023 a získal cenu u svých kompaktních traktorů Farmall 75C Electric a těžkých tahačů Steiger 715 Quadtrac. Cena, kterou uděluje chicagské Athenaeum, představuje světové průmyslové inovace a špičkové grafické návrhy.

"Case IH je neúnavný ve svém závazku k inovacím. V konečném důsledku je to tak, že přináší inovace, které zvyšují efektivitu a produktivitu producentů v zemědělství po celém světě," řekl Kurt Coffey, viceprezident Case IH North Amerika. "Jsme hrdí na to, že jsme byli opět oceněni cenou Good Design Awards pro vývoj v oblasti udržitelnosti a vysokého výkonu v celém našem portfoliu traktorů."

Jak Farmall 75C Electric, tak Steiger 715 Quadtrac se již mohou pochlubit oceněními Farm Machine 2024 a ASABE AE50.

Farmall 75C Electric

Farmall 75C Electric, který byl poprvé veřejně odhalen na Farm Progress Show 2023, je první plně elektrický traktor Case IH. Pyšní se zbrusu novým designem. Elektrifikace modelu Farmall, spojená se snížením opotřebení a snížením nákladů na díly a údržbu, mohou uživatelům poskytnout snížení provozních nákladů ve srovnání s dieselovými traktory. Offboardové digitální funkce a další možnosti automatizace, jako je bezpečnostní režim, umožňují zemědělcům provozovat nový traktor Case IH s mnohem vyšší účinností.

Steiger 715 Quadtrac

Steiger 715 Quadtrac, který byl uveden na trh v roce 2023, byl vytvořen, aby splnil požadavky zákazníků po ještě vyšší produktivitě. Case IH se zaměřil na řešení problémů zákazníků, jak zvýšit produktivitu rychlejším taháním větších závěsných strojů a současně zlepšení komfortu obsluhy.

Nejvýkonnější traktor Steiger cíleně řeší tuto výzvu se svým novým šestiválcovým motorem o jmenovitém výkonu 715 k, přepracovaném výfuku pro lepší výhled z kabiny, vylepšeném LED osvětlení pro prodloužení práce do noci, vyšší rychlosti na silnici pro snížení potřeby času pro přejezdy a novou kapotou, která poskytuje jak lepší přístup při údržbě, tak i charakteristický nový vzhled. Nový design u Quadtracu 715  charakterizuje novou úroveň technologie a výkonu, které se Case IH snaží poskytovat svým zákazníkům.

Více informací v Mechanizaci zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down