25.01.2024 | 11:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Ocenění inovací na LAMMA 2024

Nový traktor New Holland T7.270 Methane Power CNG nedávno získal uznání a Stříbrnou cenu v kategorii Inovace budoucnosti na udílení cen Lamma Show 2024. Slavnostní ceremoniál se konal v Birminghamu ve Velké Británii 17. ledna 2024, přičemž tento úspěch představuje pro průkopnické vlastnosti tohoto traktoru významné ocenění

Ocenění LAMMA Innovation Awards jsou známé tím, že odměňují inovace a pokroky v zemědělském průmyslu, a tentokrát tak učinily i s revolučním modelem T7.270 Methane Power od společnosti New Holland, který je prvním vysoce výkonným traktorem poháněným metanem.

Zaměřeno na velké farmy

Událost představuje vrchol dlouhého vývoje s cílem vytvořit a uvést na trh traktor přesahující 250 koní, zaměřený zejména velké farmy s bioplynovými stanicemi.

Strategický důraz na velké farmy s bioplynovými stanicemi je dobře odůvodněný v kontextu zemědělského prostředí. Pouze ve Velké Británii existuje více než 600 bioplynových zařízení, z nichž 126 již produkuje biometan, s celkovým objemem průmyslu kolem 300 jednotek pouze ve Spojeném království. Traktor New Holland T7.270 Methane Power CNG je pečlivě navržen tak, aby splňoval potřeby těchto klíčových zákazníků a umisťuje se jako hlavní cíl na trhu ve Velké Británii. Plán je rozšířit jeho dosah do dalších relevantních trhů, jako jsou Francie, Německo, Norsko a Itálie.

Krok k udržitelnosti

V době rostoucích environmentálních obav představuje zavedení metanem poháněného traktoru krok směrem k udržitelným a ekologickým zemědělským postupům. Závazek společnosti New Holland řešit se měnící potřeby zemědělského sektoru je patrný v traktoru T7.270 Methane Power CNG, který slibuje nejen výkon a pokročilou technologii, ale také se přizpůsobuje novým paradigmatům ekologicky uvědomělého zemědělství.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down